live for the night

Regnade hela matchen igår, kan ju säga att jag inte stod på benen mycket av tiden haha!
Iaf så idag efter jobbet så åkte mamma och jag med det samma in till Seinäjoki för lite shopping. På bilderna ser ni vad jag fick med mig hem, plus födelsedags present åt Linnéa! Nu ska jag panik städa rummet!

tappat förmågan att tänka klart

Blev nog träning igår kväll, men bara en lugn en eftersom vi har match ikväll! (wohooo!). Idag var också en lugn dag på jobbet, bra det. Sen då jag kom hem sovde jag lite (mycket) för länge än vad jag hade tänkt. Nu ska jag inte göra mycket, inväntar matchen, ska bli kul!

it's over, finally

Kändes som jag vaknade med baksmälla i morse, haha hur lyckas jag alltid må dåligt då jag vaknar på måndagar? säkert ångest från alla drömmar haha! Iaf så sov jag en timme efter jobbet och myste i det tråkiga vädret sen dess. Planerna för ikväll är oklara, vi skulle egentligen ha träning med det blir kanske inte av, men då ska jag kanske träffa Fanny i stället. Sjukt länge sen jag pratade med henne, har såå mycket att berätta! Det har säkert hon också!
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se