30.3.2013

Mirrors

 
Kom hem från Dominic runt 4 tiden igår, hoppade i duschen sen vidare till Linnéa. Åkte sen runt 7 tiden till Soffi, sen ut och körde och fick några riktigt bra skratt i stan! Körde hem från S med vespan runt 12 tiden, bra gick det , men kallt var det! Kollade sen ett avsnitt Dhw sen somnade jag.
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har mycket på hjärnan just nu, privata orsaker, som jag måste ta tag i före jag kan lägga mer tid på bloggen. Men bloggar så ofta jag hinner! Bara jag har något att säga.
Iaf dagen är inte planerad alls, ska kanske vara med S och F senare ikväll antar jag.
 

28032013

Var till skolan igår då, gick väl helt okej, men hade rella förhör och det var på allt som jag har missat, så det gick mindre bra. På kvällen städade jag rummet, sen kom även Linnéa hit fram och tillbaka och pratade lite.
 
Vaknade idag 8, har kollat dhw och skrivit av lite som jag har missat i skolan. Nu ska jag göra mig klar, ikväll åker jag till D och kommer hem imrn!
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se