too many thoughts in my head

Tänkte kika in och berätta lite om dagarna då jag inte har bloggat. Fredag var jag bara ut och körde lite med Robert och åkte sen hem och sova. Lördag blev det faggen, helt bra kväll. Igår kom jag helt grymt trött till Jeppis och idag har vi bakat. Sjukt intressant inlägg.
Sen var jag och shoppade med Cecci,Michi och Tubbe efter skolan. Mätte just febern och jag har stegring, wohoo mår så bra, not.
igår

26.9.2013

gaaash va dålig start på dagen jag fick, hade redan från igår kväll frysit så otroligt mycket och trodde nästan jag hade feber. När jag vaknade i morse ville jag bara gå dö, rummet var kallt (för jag hade inte fått igång batteriet i rummet) och allt bara bråkade. Senare på dagen blev det bättre. Har gjort lite allt möjligt sen ikväll bl.a. gjort plättar (med choko) med Michi,Cecci och Camilla. Nu ska jag göra mig klar för natten, imrn ska jag shoppa lite då jag kommer till vasa!
Sådär annars har vi fyra som jag senast nämde bestämt oss för att skaffa gymkort och börja gymma tillsammans, är sjukt taggad!

allt där emellan

Helt bra dag förutom att jag har varit sjukt trött, men min kinuskitårta blev rätt så bra! Nu ska jag gå ut och gå!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se