how could i do that?

Vaknade 10 och kunde inte somna om, steg upp och gjorde typ inget tills jag började klockan 1 med matteprov, för mig var det inte svårt (vänta bara så har jag massa slarvfel och får typ 1), sen hade vi en till mattelektion där vi började med något nytt. Sen var den skoldagen slut och jag åt mat och skyndade mig sen till bilskolan för min sista bilskolateoritimme! Nu ska jag snart gå till butiken med Bubbe och sen ska jag väl börja packa för imorgon tar jag helg!

you got me

Åkte till sverige på lördagsmorgonen med R, Emme och Daniel. Kom hem 11-12 tiden och lite småsaker kom jag hem med. På söndag gjorde vi inget speciellt, åkte sen med 5ans buss till jeppis. Idag började jag halv 10 och har bara haft en lektion som var jompa. Imorgon blir det ännu bättre, för de sista veckona i skolan nu så börjar jag verända tisdag klockan 1, haha sovmorgon♥
 
Kom hem från bilskolateori för en stund sen och nu ska jag göra lite uppgiter och kolla serier, imorgon har vi matteprov men tror jag bara kollar genom det lite snabbt imorgon, inte så svårt.
sommaaaaaaaaaar

hemma i lilla malax

haha, provet som jag tyckte gick dåligt fick jag 3 i (högsta betyget för de som inte vet). Har gjort trerätters idag, inget speciellt. Kom hem och åkte ut 6 tiden, kom just till R och snart måste vi väl gå och sova så vi orkar upp imorgon 5 tiden.. gonatt!
instagrääääm @linasvenns
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se