ljust hår,fotboll och värme

åååh sommar! Får ljusare hår, spela fotboll (alltså fyf*n va ja saknar eeee) och man blir bara så glad av sol och värme.
 
Idag hade vi en matlagningslärare, vi gjorde sylt. (PUNKT) Inte roligt alls nä. Sen har jag inte gjort något speciellt. Men om en stund ska jag och B ut och gå (fortfarande förvånad att han gick med på det!) sen ska jag väl packa och kolla Top model.

i'm confused

Idag började vi med något nytt som kallades livsmedels.. någonting. haha jag vet inte riktigt, sjukt tråkigt iaf så jag satt och ritade typ båda timmarna. Sen efter mat hade jag två håltimmat, sen skulle jag egentligen ha gymnastik men jag och två andra skulle då bli fotade i bageriet för nå lappar som ska skickas ut åt 9or (antagligen inte i hip, iaf fick vi inte några då jag gick där.).

it can't be tamed

vaknade 8 och var pigg så satt på internatet tills jag gick till min första och enda lektion halv 10, sen så slutade man dagen 11! aaaah, har dammsugat köket och mitt rum och sen varit till butiken med B. Nu ska jag gå över till C och se vad hon gör.
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se