Villavslutningshelg

ursäkta mig för den dåliga bloggningen denna helg, ska skärpa mig. Iaf så var det Åminne dans på fredagen, riktigt roligt! Sen åkte jag R och Linnéa ut till skäret på lördagen och sen åkte vi vidare till en villafest och var där hela kvällen.
Åkte hem tidigt på söndagen och bara tog det lugnt, sov på soffan någon timme och myste ♥
 
Steg upp tidigt i morse och körde till Jeppis med egen bil. Har haft yrkesteori hela dagen. Ikväll ska jag kanske gå och leta efter nå nya jeans eftersom mina är helt sönder slitna haha! hadeee..

Tråk Torsdag

sry för bilder som inte har något med inlägget att göra, men komigen siiii va söt :')
 
Började som sagt skolan klockar 1 idag, skönt med sovmorgon. Duschade och kollade serier före jag åkte till skolan, hade två timmar och nu sitter jag här igen. Har inga planer för ikväll, packa och kanske göra lite läxor.

Bröllopstårtor

Här har ni bröllopstårtorna som blev klara idag, rätt så nöjd med utseendet och den var riktigt god! Har bakat hela dagen i skolan och efter så hade alla som bor på internatet ett möte typ där vi lärde oss om bränder och sånt haha.. och så hade vi brand övning, såklart regnade det som mest då vi kom ut.
 
Sen kom R och överraskade mig (viste nog typ att han var påväg haha) och vi for och åt till Friends & Brgrs som var riktigt gott! Gick runt en stund och sen åkte han hem. Nu ska jag göra lite uppgifter på distanskursen och sen kolla serier till jag somnar. I morgon börjar jag 13.05!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se