Lite smink från eleven.fi

Idag fick jag det här från posten, lite smink jag har beställt från eleven.fi! Har blivit lite galen i att shoppa på nätet på den senaste tiden (i skrivande stund väntar jag på ännu ett till paket som kommer inom de närmsta dagarna haha!).
 
Det är två matta läppstift, en concealer och en foundation. Tänkte jag skulle slänga in priserna ifall någon skulle vara intresserad. Dock så var alla på rea då jag köpte så jag fick det lite billigare, tror att några av dessa är slutsålda just nu på eleven men det kommer säkert flera så håll utkik!
 
Nyx Lip Lingerie - Exotic 9,80€
Nyx Lip Lingerie - Corset 9,80€
Nyx HD Concealer - Yellow 7,80€
Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation - Creamy Vanilla 17,40€

tror du som på heje sjölv å?

haha jaaaa ja ji tibak .. ska försök me på heje bloggase igen! Men som rubrikin segär så har ja kanski int så riktigt stora förhoppningar om me sjölv, men ja ska försök! Bara ja har na ti säg ska e no ga bra. Så nu ska ja sess ner å la in ny header .. na anna väjt ja int om ja ska änder.. sir väl häilt okej ut jer iaf? Väjt int hlr om ja ska skriv på dialekt elå "finan" .. måst funder.
 
Har lite planer för bloggen så kan ju var riktigt kul heje! Men just nu har ja NOLL nya bilder på datorn.. ha typ int siti på min egna dator på skitläng.. menmen snart kommer i riktigt inlägg op om va som ha händ på ha säinast tidin!
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se