Korsnäs

sitter just nu i korsnäs, kom hem från jakobstad idag och var bara in och tog nå nya kläder och så for vi vidare till korsnäs. Skriver om vad vi gjorde i jakobstad imrn. Ikväll blir de fest och så får vi se om jag stannar kvar i korsnäs i natt eller om jag åker hem.

14:45nu är nästan allt packat , där 4-5 tiden åker jag väl. Blir inte så mycket bloggning de dagar jag är där men kanske jag skriver någon inlägg då jag har tid. Men annars får ni ha ett bra sportlov alla ! Kommer hem på onsdag !

Alla ♥ dag cupcake
Muffinsen:

3 ägg
2,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 gram smör
1 dl gräddfil
2 msk kallt kaffe
3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao
en nypa salt
100 gram mörk kvalitetschoklad 70 procent

Frosting:

140 gram vit choklad, hackad
100 gram smör , rumstempererat
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
en nypa salt
0,5 dl gräddfil
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg,strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret, häll i gräddfil och kaffet och blanda det med äggsmeten. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten. Hacka den mörka chokladen grovt och smält det i ett vattenbad. ( gå bra att värma i mikron också ! ). Häll i chokladen.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 min. Låt svalna då du har tagit ut dem.

Smält chokladen försiktigt i en värmetålig skål över vattenbad ( går bra att värma i mikron ). Vispa smöret luftigt med elvisp, tillsätt florsocker under sakta vispning. Tillsätt sedan salt, vaniljsocker och gräddfil och rör glasyren slät. Tillsätt chokladen och rör om med lätt hand.

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se