CHOKLADFONTÄN

Fick äntligen sova så länge som jag ville idag! Men ändå vaknar man 9 och är helt pigg, nåja fick iaf lite gjort då före jag åkte till butiken med Linnéa och sen åkte vi hit. Vi har ätit (förvånad?), spelat playstation1 och snackat en massa skit. Hon åkte just hem och nu ska jag väl inte göra mycket annat än vänta på att R ska blir klar för att hämta mig.
 

MIN SÖTNOS

Hej halååä!
Igår då jag kom hem från arbetet sov jag en stund och sen gjorde jag mig klar och åkte in till stan med Linnéa! Vi gick runt i alla butiker och åt sen lite gott också! Kom hem där halv9 och då åkte jag till Robert och sov där inatt. Han skjussade mig till arbetet i mårse och nu har jag som påriktigt fått sportlov! aaaah gyd va ja ska sova i morgon!
 
Funderar på att gå och sova en stund nu och sen gå och duscha. Sen åker jag antagligen ut senare ikväll, blir ingen träning för mig idag då min förkylning verkar bli värre för varje dag.

arbetsdag 1/3 ☆

Eftersom mamma fyllde år på lördagen så kom lite släkt hit igår på kaffe. Så gjorde inte så mycket annat än bakade en kaka och cupcakes igår.
 
Jag kanske inte har berättat det men jag ska arbeta 3 dagar denna vecka, så idag var första dagen och den gick relativt snabbt. Sen då jag kom hem där 10 tiden så gick jag i duschen och sen kom Fanny hit i någon timme. Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen åker jag ut! 
 
Sådär annars så förlåt för att det bara kommer upp dåliga och fula inlägg nu, men jag orkar inte skriva från datorn så jag skriver från plattan ist.
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se