Lördag 31.5.2014

Sry för att jag inte har bloggat, men har inte haft tid alls att sitta framför datorn. Men just nu lagar R mat så jag tog chansen och bloggar lite. Har inte gjort något speciellt alls dessa dagarna jag har varit hemma. Har varit på fotbolls träning, ut och kört och idag har jag varit en liten stund med Linnéa!
Planerna för ikväll är inte riktigt påklart ännu, det blir som det blir typ.

sista natten på internatet


Ignorera alla saker i bakgrunden, jag packar.. och hallå? inte är det ofta man ser en bra text på wc-papper eller?
 
Dom här två dagarna känns helt onödiga, har haft två lektioner på två dagar. Har haft en matte lektion idag och sen har jag inte gjort något speciellt, packat och kollat serier. Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra i skolan men iaf så slutar vi senast halv 1 och då kommer mamma hit med bil så ska jag flytta hem!
 
Nu då jag får sommarlov ska jag börja ta mera bilder med systemkameran, då kommer det upp mera bilder!

packapackapacka

Gammal bild, så här städat har nog inte mitt rum varit på många månader..
 
Har varit på skäret hela helgen, roligtroligt. Kom hem igår och åkte sen hit med senare bussen. Idag har jag haft jompa och var då på gym. Sen efter har jag inte gjort mycket, har börjat packa saker som jag inte behöver och sådär, på onsdag flyttar jag hem!
 
De sista dagarna är helt chill nu, i morgon har jag bara två matte lektioner och sen på onsda ska vi bara prata och sånt antar jag.
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se